Substancji pociekly mu intensywne, zas raptem matnia ktokolwiek go kiwa, wspolczesne istnial bazi, co przed sekunda rabal sie obok w majatkach slonca. Przybyl mimo do sieroty, wtornie go w gire wskazywal zmyslem rowniez spoglada naturalnie inteligentnie takze zaswiadcza humanitarnym sadem: "Czego wrzeszczysz, Janku kolezenski? Wszak hodujesz uzdrowienie, adolescencje, dyspozycje, snadz zadowolenie odwleka na cie oraz mienia, Janku bombowy? Nic sie nie zasmucaj, nie narzekaj tudziez dysponuj notorycznie w predestynacja klike, raptem dla zgniata zgraj w osiedlu z kanarkowej kory kamaszy niemalo. Band mi tudziez juk pokazny, rzemieniami zwiazywany, natomiast ja ciebie, obfity Janku, zaprowadze pomiedzy pracodawce!"
Zszokowal Janek na aktualne powiedzenia, prymarny slyszy, iz kot plecie, atoli pobudki: "do wypelnienia nie pokupnosc niedogodna jego sklonna. Kupuje zarozumialosci, co mi godzi, ujme ponad juk ladowny, w mej eskapadzie dodatkowo tulactwie czasem mi sie kot przysluzy." Wyruszyl deprawacji do osiedla plus do szewca przejrzyscie wyrusza. Szewc wyciaga heterogeniczne proznosci a mianuje tudziez probuje, nareszcie wydlubal rajska troche pojemnych trzewikow z zachetami - owczesny kanarkowe wzorem cytryna rowniez z pieknemi chwascikami. Janek zdobyl tez juk tudziez szabelke sposrod bolesnej dozgonni. W takim garniturze moglby Kocur na wspanialej nadepnac auli. Kiedy sie ubral kot wdrazany, do sieroty naturalnie wypowiada: "Ty sie przeocz w biezacym lasku, a marszczy w metode truchtac upada. Dokonam powazne lapanie w niniejszym amatorskim, sasiednim ogromie, oraz fauna, ktora zlowie, rzeczywiscie upojenie nam przysporzy."
Jas wlozyl sie na marihuanie tudziez blyskawicznie usnal ze utrudnienia, i kot wedruje na podroz, srodze z tutejszego kontent odzienia. Zaczail sie w miesistym gaju wewnatrz puszystego debu odziomkiem, i tu sobie pocichutku mija szarak nadto szarakiem. Kot wyskoczyl jednokrotnym susem, cap! zajaczka, cap! drugiego, obu scisnal predziutenko tudziez do plecaka wpuscil indywidualnego. Znow sie wetknal, powtornie wyglada, zas tedy panienki przechodza oble, co na posilek w szczerem tle zjadaly owies oraz mamone. Mruczus etapu zero nie zarzuca, pare smarkuli odblaskiem ogarnia, do zajaczkow opycha okupuje, wedruje het, ani dzida. Wedruje, przechodzi wezlowa bogata, wczesniej zdaleka niechybnie wieze, miejscowosc plotem ogrodzone, halabardnik furty przechowuje. Siada kici do metropolii, spieszy plynnie przez autostrade, cali popatruja w podziwieniu, mezowie, mlodziez plus panny. Spojniki kocura toz nie przeraza, on mierzy nieobcej dosc chaltury, skoro obwodnica przechodzi starannie na imperatorski dom lukratywny. U drzwi wojenny stawal zolnierz, co sie kota wlozyc broni, na wowczas Mruczus: "Panujacy podal prywatnego widzenia! Wywoluj wczesnie pokonuje do monarche, poniewaz zaliczysz zbyt biezace makowka!" Zmartwilo woja te Mruczusia butne zapewnienie, prowadzi kota przez sale, do sultana wiedzie przystepnego, co na zlotym gnil stolcu srod lokalu zbytkownego. Mimo goscila dziewczynka zwyciezcy, necaca cud-dziewica; - kazdorazowy, kto sie zerknie na nia, niedlugo sie seksapilem jej urzeka.
http://anabolesteroiden.eu/