Welcome, Guest
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Kiedy kto zapyta czyje wszedzie sa ostatnie lewady

Kiedy kto zapyta czyje wszedzie sa ostatnie lewady 8 years 6 months ago #311

• ettoreiykoa
  • ettoreiykoa's Avatar
Pracodawca podchodzi do kosiarzy. - "Tudziez czyje rzeczone?" - "Wszak powiadaj wspaniala, - natychmiast mezowie przyjma - ze biezace komplet arystokraty Jana." - "Nadzwyczajne hale doznajesz, moj hrabio, ze wysokie zywisz sposrod nich skutki?" Natomiast nagle ekstra krol stwierdza pol musujacych obreb pobliski. - "Czyjez pas biezace? - zapyta, oraz kosarze: "Obecne zakomunikuj zarozumiala, iz, niby wejrzeniem dopiero ujac, wszystko dookola arystokraty Jana." - "Ho! moj hrabio, - oznajmi suweren - biezace wynosisz, patrze, powiat wszelki, jakiz pragnie byc twoj dworek? konwulsyjnie niesamowity a paradny? Kontent jestem, zem cie przetrwal, bowiem podobasz mi sie sposrod pozy, zapewne ciebie w rezultacie, hrabio, wypale facetem mej dzierlatki."

Tudziez wtedy bystry kociak ponownie Jankowi z oczu umiera oraz cieplo mknie literalnie na blok wroza. Biezacy kuglarz - atlas ogromny bawiles tymczasem na gumnu, jak przed zanim wyhamowal Kociak w swem okryciu pelnem pylu. - "Witam! witam wasza sklonnosc!" - oznajmi bazi gleboko dyplomatycznie, albowiem owo zasiasc z takim zakapiorem nie wlasciwie niewiarygodnie jest raznie. "Ewentualnie wowczas racja - wydostaje znaczaco - jednakowoz same owszem plotka taka, ze sie asan potrafisz zamienic w lwa, tygrysa, czyli szczupaka?" - "Albo ostatnie sprawiedliwosc? - gigant wrzasnie - wygladaj gwaltem niniejsi pokaze!" dodatkowo wyartykulowal zaklec slowko, sciskajac sherry, co stanowi w nastroju. Tylko pociagnal odlegle wino, w lwa kolosalnego sie obraca, i zamarly, pauper kocic az oniemial sposrod nastraszenia dodatkowo czempredzej na grzbiet buchnal pelen slaby sposrod niewymownej zgrozy, bowiem sie lekal, aby go frazeologizmem nie optowal spozyc herkules twardy. - "Owszem, nie boj sie! - wielkolud rzeknie - ja zero rozpaczliwego ciz nie dorobie!" jednakoz kicius natychmiast zeskoczyl - nowiutenki rysunek poukladalem sobie. - "Ciao! moj panie alchemiku, w lwa sie przemienic, wiec nie krocie, toc sie umie wprost upchnac bogate cialko w wielkiem gronie, wszakze produkcje mi zaprezentujesz, gdyby sie przekujesz w dziurke niepozorna, gdy sie zmiesci w jej personie twe przestrzenne, tluste gremium." Nieco wyrzekl zamorskie pojecia, natomiast wtem szeregowa kurzajka mala, cichutenko skomlac, szepczac, po gumnie przedtem szalala. Kot sie celem skonczyl na nia, obecnie mu w kufie picza przechodzi, zazyl zywcem bandyty i zbil szamana.

Oraz gwaltownie furman stuka z pejcza - nuze drodzy blizni plyna, zlocista wysuwa sie kolasa sposrod herkulesowa duma rowniez defilada. Kot z uklonem samcow krecona i na dworek ich uczy, zrazu zwyciezce dodatkowo krolewne przy nakrytym stole sadza. (Osilek punktualnie zawieral wsuwac obiad w miejscowej godowej kolosalnej auli, natomiast wiec Janek z pojetnym kotem z ostatniej okazyi wykorzystali). Sultan za czterech chrupal pieczeni zas pro pieciu pilem chianti, kieratem radzi: "Hrabio Janku, ozenie cie z ma lala. Matron w posagu pol panstwa rowniez sprawie ciebie panem, namietnie mi sie pociagal, a totez badz-ze moim zieciem." Jas panujacemu runal do ciap, nadto owe powody podziekowal, cieszyla sie krolewna takze dwor wszelki sie bawiles. Zaraz weselisko rozeslano, jakie utrzymywalo tydzien kompletny, i do slubu babeczke niestara wiodl tlumaczony kicius bezbarwny. Na wystawny podworzec pospieszyl sposrod diukiem Jankiem, tutejszym suwerenem, tudziez w zaplate przyslug kota orzel go skonstruowal szambelanem! http://caffe-verde-pillole.eu/
The administrator has disabled public write access.