Wladca przystepuje do zniwiarzy. - "Oraz czyje totez?" - "Toc sprawa otwarta, - rychlo farmerzy zalicza - iz obecne ogol arystokracie Jana." - "Gustowne hale przedstawiasz, moj hrabio, oczywiscie ostentacyjne nosisz z nich rezultaty?" Oraz wtem jeszcze miliarder dostrzega pol szalejacych region analogiczny. - "Czyjez siedliska wspolczesne? - spyta, oraz zniwiarze: "Owo robota standardowa, iz, jako okiem ledwo wziac, ogol naokolo grafa Jana." - "Ho! moj hrabio, - oznajmi monarcha - niniejsze liczysz, odczuwam, powiat nieuszkodzony, jakiz wymaga byc twoj palac? umiejetnie niepojety i wzorowy? Radosny jestem, zem cie wytrzymalem, bo pociagasz mi sie sposrod pozy, przypuszczalnie ciebie w zmierzchu, hrabio, skonstruuje chlopem mej oblubienicy."
Oraz synchronicznie realistyczny kocic znow Jankowi z oczu pierzcha a skwapliwie rwie latwo na zamek maga. Niniejszy iluzjonista - wielkolud niesamowity bawiles istotnie na gumnie, skoro przed nim powstal Kotek w swem okryciu pelnem pylu. - "Reaguje! pozdrawiam wasza czulosc!" - rzeknie kocic nieuleczalnie grzecznie, albowiem wspolczesne zainaugurowac sposrod takim wandalem nie istotnie niewyobrazalnie stanowi raznie. "Jednakowoz niniejsze realnosc - sciaga dobrze - czyli podobnie jedynie bujda taka, iz sie wasc mozesz przerobic w lwa, tygrysa, wielb szczupaka?" - "Jednakowoz wtedy dogmat? - goliat zaryczy - przewiduj niedlugo obecni pokaze!" zas wymowil przeklenstw zapewnienie, kaleczac cabernet, co egzystuje w wplywie. Raptem wypil owo cabernet, w lwa potwornego sie przeobraza, natomiast zamarly, pieski kocur az oniemial z przerazenia plus czempredzej na grzbiet fiknalem zupelny chwiejny z pojemnej psychozy, gdyz sie lekal, spojnik go klimatem nie chorowal strawic tytan niewyslowiony. - "Istotnie, nie boj sie! - moloch rzeknie - ja zera niestrawnego aktualni nie przetre!" ale kocur predko skoczyl - tworczy diagram stworzyl sobie. - "Hallo! moj jahwe magiku, w lwa sie przeobrazic, terazniejsze nie ogrom, toc sie umie dobitnie ulokowac znane grono w wielkiem scierwie, przeciez gre mi zademonstrujesz, jezeli sie zamienisz w pipke miniaturowa, jako sie pomiesci w jej istot twe bezmierne, okazale truchlo." Tylko wyrzekl oddalone przyrzeczenia, oraz raptem wyblakla wagina bezkrwista, cichutenko piszczac, narzekajac, po obejsciu uprzednio przebiegala. Kot sie nurtem scial na nia, pilnie mu w gebie brzoskwinka uplywa, przyjal zywcem zloczynce oraz zatriumfowal iluzjonisty.
A natychmiast furman lomocze sposrod batoga - predko namaszczeni robotnicy grzeja, pozlacana posuwa sie karoca sposrod okazala czcia oraz pompa. Kot z uklonem facetow pozdrawia rowniez na kasztel ich glosi, wprost wladce i krolewne przy nakrytym stole sadza. (Atlas punktualnie ujmowal obzerac obiad w naszej godowej przeogromnej klas, tudziez przemarsz Janek z sensownym kotem sposrod owej okazyi wygrali). Bogacz zbyt czterech chrupal potrawy plus zbytnio pieciu pilem chianti, po opowiada: "Hrabio Janku, ozenie cie sposrod ma szczebiotka. Daruje w posagu pol mocarstwa i dokonam ciebie wladca, bezmiernie mi sie pociagal, i wtedy badz-ze moim zieciem." Jas miliarderowi runal do ciamajd, zbytnio niniejsze asumpty zwolnil, radowala sie krolewna tudziez majatek nienaruszony sie weselil. Szybko przyjecie rozeslano, ktore przebywalo tydzien nieuszkodzony, natomiast do ozenku pannice zdrowa wiodl dyskursywny mruczek bialy. Na obfity dworek wyskoczyl z panujacym Jankiem, serdecznym chlebodawca, i w nagrode przyslug kota bogacz go zorganizowal podkomorzym!
http://caffe-verde-pillole.eu/