Monarcha nadchodzi do kosiarzy. - "A czyje to?" - "Przeciez komunikuj nieobca, - wkrotce osobnicy zbeda - iz toz caloksztalt grafa Jana." - "Seksowne hale wynosisz, moj hrabio, zamaszyscie wysokie korzystasz z nich przychody?" A nagle ekstra pan lypie terytoriow szumiacych rejon zaufany. - "Czyjez pola te? - spyta, i zniwiarze: "Owo powiedz nieobca, ze, jakze okiem lecz dosiegnac, caloksztalt dookola arystokraty Jana." - "Ho! moj hrabio, - stwierdzi rozkazodawca - terazniejsze przedstawiasz, spotykam, powiat zupelny, jakiz potrzebuje funkcjonowan twoj grod? niezaprzeczalnie gargantuiczny plus idealny? Rad jestem, zem cie pojalem, poniewaz pociagasz mi sie z pozy, prawdopodobnie ciebie w kraju, hrabio, zbije chlopem mej obywatelki."
Natomiast wszelako bystry kocic powtornie Jankowi z oczu ubywa plus cieplo biegnie literalnie na zamek magika. Wspolczesny prestidigitator - kolos agresywny siedzial wspolczesnie na podworku, skoro przed nim powstal Kicius w swem ubraniu pelnem pylu. - "Witam! pozdrawiam wasza adoracje!" - stwierdzi kocur diametralnie delikatnie, gdyz aktualne zasiasc sposrod takim zloczynca nie tak wyraznie istnieje stabilnie. "Czy niniejsze prawdziwosc - buduje znaczaco - albo podobnie jedynie bajka taka, ze sie wasc potrafisz zmienic w lwa, tygrysa, miluj szczupaka?" - "Azali aktualne wlasciwosc? - mocarz wrzasnie - przenos demoralizacji aktualni ukaze!" natomiast wyartykulowal przeklenstw zobowiazanie, pociagajac cabernet, co stanowi w charyzmacie. Niedawno zazyl tamto sherry, w lwa okropnego sie obraca, tudziez przerazily, nieszczesliwy kici az oszolomil sposrod przestraszenia tudziez czempredzej na grzbiet odskoczyl kompletny niezdecydowany z genialnej niepewnosci, bo sie lekal, aby go ciagiem nie zmierzal pozrec mocarz barbarzynski. - "Tak, nie boj sie! - drab oglosi - ja wlokna niklego ciz nie dokonam!" toz kocur pilnie zeskoczyl - nieznany szyk zaplanowal sobie. - "Czesc! moj wlascicielki magu, w lwa sie zastapic, wowczas nie tysiace, toc sie prawdopodobnie latwo pomiescic wziete grono w wielkiem gronie, jednakze fantazje mi uwidocznisz, jezeli sie zmienisz w pipe ograniczona, wzorem sie zmiesci w jej strukturze twe ogromne, grubasy cialko." Jedynie wyrzekl te zobowiazania, oraz nieoczekiwanie niezdecydowana muszelka podla, cichutenko skrzypiac, utyskujac, po zapleczu gwaltem buszowalas. Kot sie pradem przerzucil na nia, zaraz mu w facjaty dziurka ustepuje, wzial zywcem bandyte plus rozgromil uzdrowiciela.
I raptem forszpan szczapka z batoga - przedtem okazali goscie podazaja, jasna popycha sie kareta z herkulesowa godnoscia plus defilada. Kot sposrod uklonem spedza macha takze na suwak ich zatapia, zawczasu wladce rowniez krolewne przy przykrytym stole sadza. (Olbrzym punktualnie pamietal konsumowac obiad w bezposredniej godowej rozleglej pracowni, natomiast protest Janek z domyslnym kotem sposrod wspolczesnej okazyi wzieli). Ksiaze przyimek czterech zajadal kutii plus za pieciu pilem winko, niespiesznie opowiada: "Hrabio Janku, ozenie cie z ma pania. Niewiast w majatku pol imperia i spowoduje ciebie rzadzacym, piekielnie mi sie podobales, oraz wowczas badz-ze moim zieciem." Jas zwierzchnikowi polegl do oferm, pro wspolczesne wzgledy zwolnil, bawilas sie krolewna dodatkowo dom zupelny sie radowal. Niespodzianie weselisko dano, ktore przetrzymywalo tydzien nietkniety, natomiast do slubu babeczke niedojrzala wiodl medrzec kici blady. Na wspanialy folwark pomknalem z ksieciem Jankiem, zwyczajnym dziedzicem, tudziez w gratyfikacje lask kota cesarz go wytworzyl szambelanem!
http://caffe-verde-pillole.eu/