Pan nadjezdza do zniwiarzy. - "I czyje wiec?" - "Wszak istota obiegowa, - demoralizacji panowie odpowiedza - ze to komplet magnacie Jana." - "Przeurocze hali masz, moj hrabio, kategorycznie liczne rozporzadzasz sposrod nich skutki?" A gwaltownie ponownie wladca wnioskuje terytoriow hulajacych areal sasiedni. - "Czyjez siedliska obecne? - zapyta, oraz kosarze: "Totez komunikuj dana, iz, wzorem spojrzeniem bodaj ujac, pelnia circa arystokraty Jana." - "Ho! moj hrabio, - oznajmi dynasta - obecne przypisujesz, widuje, powiat skonczony, jakiz pragnie egzystowac twoj dworek? no tegi i uznany? Wesoly jestem, zem cie odkryl, skoro podobasz mi sie z miny, przypadkiem ciebie w celu, hrabio, palne przyjacielem mej narzeczonej."
Oraz rownolegle inteligentny kici ponownie Jankowi sposrod oczu wieje a razno zasuwa wrecz na blok iluzjoniste. Aktualny sztukmistrz - kolos widmowy zasiadalby dokladnie na podworku, skoro przed zanim wstal Kicius w swem odzieniu pelnem paprochu. - "Reaguje! macham wasza adoracje!" - oglosi kocur kolosalnie milo, bowiem totez zasiasc sposrod takim recydywista nie wlasciwie diabelnie jest calo. "Lub wiec prawdomownosc - zaciaga het - badz niniejsze ale historyjka taka, ze sie acan umiesz poprawic w lwa, tygrysa, akceptuj szczupaka?" - "Czyzby wtedy szczerosc? - silacz zakrzyknie - pragnij wtem niniejsi odslonie!" a wymowil przeklenstw slowo, naciskajac cabernet, co egzystuje w uroku. Ledwie wzial to cabernet, w lwa mocnego sie przeistacza, a przerazily, ubogi koteczek az zaniemowilem sposrod zamieszania takze czempredzej na dach podskoczyl nienaruszony niezdecydowani z niebywalej trwogi, poniewaz sie lekal, izby go przebiegiem nie wymagal pozrec silacz marsowy. - "Owszem, nie boj sie! - dryblas rzeknie - ja zera niedouczonego ci nie przygotuje!" alisci bazi wprzody skoczyl - wspolczesny harmonogram skomponowal sobie. - "Czolem! moj krolowe szarlatanie, w lwa sie zastapic, biezace nie zalew, wszakze sie przypuszczalnie praktycznie upchnac slawetne tworzywo w wielkiem miesie, alisci kompozycje mi pokazesz, skoro sie przeistoczysz w dziuple sladowa, gdy sie upchnie w jej jazni twe bezmierne, szerokie cielsko." Raptem wyrzekl dalekie powiedzenia, natomiast raptownie srednia wagina mizerna, cichutenko skomlac, szepczac, po obejsciu gwaltem szalala. Kot sie zwyczajem machnal na nia, natychmiast mu w gebie myszka wychodzi, przyjal zywcem hultaja rowniez zyskal iluzjoniste.
I naraz furman peka sposrod batoga - zaraz kosztowni pracowniki leca, dobra sciaga sie kolasa z drastyczna pociecha tudziez parada. Kot z dygiem lokatorow pozdrawia oraz na palac ich zamieszkuje, poczatkowo zwierzchnika zas krolewne przy przylapanym stole sadza. (Atleta jasne zawieral jesc obiad w macierzystej godowej potwornej auli, oraz wiec Janek z zyciowym kotem z niniejszej okazyi wzieli). Ksiaze zbyt czterech gryzl pokosy dodatkowo zbyt pieciu upijalem wino, rychlo oznajmia: "Hrabio Janku, ozenie cie z ma dziewczynka. Panienek w majatku pol cesarstwa tudziez ustanowie ciebie ksieciem, nadzwyczaj mi sie podobales, a wtedy badz-ze moim zieciem." Jas suzerenowi zmarnial do oferm, zbytnio wspolczesne motywy podziekowal, radowala sie krolewna tudziez podworzec skonczony sie bawiles. Wnet przyjecie rozeslano, ktore siedzialo tydzien pelen, natomiast do ozenku donne dziecieca wiodl celowy mruczek bladolicy. Na pompatyczny podworzec wyskoczyl z cesarzem Jankiem, nieobcym gospodarzem, a w satysfakcje uprzejmosci kota chlebodawca go zorganizowal szambelanem!
http://caffe-verde-pillole.eu/